Skip to content
Politică

Victor Ponta: Ministerele au dat toate avizele pentru noul Cod fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat luni că miercuri vor trimite Parlamentului cele două coduri, iar Senatul are la dispoziție toată luna aprilie să dezbată în comisii, apoi în plen.

Ponta a punctat că toate ministerele și-au dat avizele, iar ministerul Justiției trebuie să dea forma finală cu care miercuri să meargă în fața Parlamentului.

”Se lucrează și azi și mâine cu ministerul Justiției pentru a avea ultimul aviz necesar. Miercuri vom transmite Parlamentului cele două coduri. Senatul are la dispoziție toată luna aprilie să le dezbată în comisii apoi în plen. Apoi în mai – iunie este timp pentru debatere în Camera deputaților și la sfârșitul sesiunii va fi trimis către președinte. Toate ministerele și-au dat avizele. Ministerul Justitie trebuie să dea forma finală cu care miercuri să mergem în fața Parlamentului”, a declarat Victor Ponta.

„Voi discuta cu președintele Iohannis, nu vreau să afle din presă, vreau să afle de la mine numele noului ministru. Daca terminam codul fiscal pana miercuri, da, ne vom ocupa si de persoana ministrului”, a mai precizat Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *