Skip to content
Politică

Victor Ponta nu dorește baroni locali în partidul Pro România EXCLUSIV

agerpres.ro

Partidul social Democrat (PSD) trece prin momente dificile: două dintre figurile cunoscute în rândul partidului, au fost excluse din formațiunea politică la conducerea căreia se află Liviu Dragnea.

Concret: fostul lider PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și fostul secretar general Marian Neacșu au fost scoși din partid, după un vot în ședința Comitetului Executiv al PSD ce a avut loc, luni după-amiază.

În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu fostul premier PSD-ist Victor Ponta, actual lider al formațiunii politice ”Pro România”, pentru a-l întreba pe acesta dacă partidul său intenționează, în eventualitatea în care cei doi menționați mai sus se decid să facă acest pas, să îi primească, așa cum a făcut și în unele cazuri anterioare (de ex. Gabriela Podaşcă, Nicolae Bănicioiu, Mircea Titus Dobre).

Astfel, fostul șef al Guvernului a ținut să sublinieze, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că în formațiunea sa politică ”au loc toți cei care vor să construiască o alternativă la ce fac acum PSD- Dragnea si PNL-Orban”.

CITIȚI AICI INTERVIUL INTEGRAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *