Skip to content
Politică

Ponta: „Regret că nu am putut sa îmi duc mandatul la bun sfârșit!”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a fost prezent, duminică seara, în platoul postului de televiziune Romania TV, unde a făcut o serie de precizări referitoare la guvernarea tehnocrată, evidențiind faptul că ”țara noastră merge într-o direcție greșită”.

”Eu cred că țara noastră merge într-o direcție greșită. S-au acumulat mai multe lucruri, dar reziști la bătălie dacă vrei să faci politică”, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier a vorbit, în exclusivitate, și despre urmările tragediei din clubul Colectiv.

”Singurul lucru peste care nu am putut să trec a fost folosirea unei tragedii în bătălia politică. Domnul Iohannis își dorea Guvernul său, o mare greșeală politică, o mare greșeală pentru România. Folosirea acelei tragedii într-o bătălie politica mi s-a părut prea mult. Regret că nu am putut sa îmi duc mandatul la bun sfârșit. Față  de cum arăta Romania în noiembrie 2015, astăzi s-au schimbat o mulțime de lucruri, regiunea în care noi trăim arată cu totul diferit. Avem o criză uriașă a refugiaților care a fost o pată pentru câteva luni. În momentul asta în care avem nevoie de un guvern puternic,  pe noi ne conduce un guvern zero. Am reușit trei ani la rând să luam miliare de  fonduri europene, anul acesta a fost zero. În 2009 tot asa a fost, o guvernare ciudată. S-ar putea sa ni se spună ca nu mai avem bani de pensii, de salarii.  Se pregătea sau se dorea sa se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina”, a susținut Ponta.

Mai mult, social-democratul a adăugat că ”Nu am mai vorbit niciodată cu domnul Iohannis, dinainte de tragedia de la Colectiv. M-am consultat cu Gabriel Oprea și cu Liviu Dragnea atunci când mi-am dat demisia. Din punct de vedere politic pentru partidul meu si pentru ALDE, comparația între ce a fost anul trecut și anul acesta, se vede la vot, unde PSD-ul sta foarte bine”

 

Sursa foto: www.aktual24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *