Skip to content
Politică

Victor Ponta, replică tăioasă pentru Udrea: Ceauşescu îşi făcea congresele la Sala Palatului

Premierul Victor Ponta a ținut să le răspundă celor care au spus despre evenimentul de lansare a candidaturii sale că se aseamănă cu cele din perioada lui Nicolae Ceaușescu.

Astfel, premierul a declarat sâmbătă seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că Nicolae Ceauşescu îşi organiza congresele la Sala Palatului, şi nu pe Stadionul Naţional, şi trebuie văzut cine anume îşi va lansa candidatura la Preşedinţie în acea sală pentru a constata cine se ia după Ceauşescu

„Până la urmă, (Arena Naţională – n.r.) este un loc potrivit pentru evenimente de acest gen. Am văzut că un contracandidat zicea de Ceauşescu care îşi lansa… din câte ţin eu minte, şi mă pricep la istorie mai bine decât doamna care zicea lucrul ăsta, Ceauşescu la Sala Palatului îşi făcea congresele. Deci, să vedem cine îşi face la Sala Palatului ca să vedem cine se ia după Ceauşescu”, a spus Victor Ponta, la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

El a arătat că Arena Naţională nu a fost construită de Ceauşescu şi reprezintă un spaţiu care oferă condiţii civilizate pentru ca un număr mare de oameni să participe la un eveniment sportiv, artistic sau politic.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie aminteşte de manifestările de pe vremea lui Ceauşescu, când toţi se adunau la Bucureşti să scrie numele liderului suprem, adăugând: „Se lansează precum liderul nord-coreean”.

Întrebată cum îşi va lansa candidatura proprie, Elena Udrea a răspuns că evenimentul va avea loc în Sala Palatului şi va fi „o lansare rezonabilă, decentă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *