Skip to content
Politică

Victor Ponta, acuzat că s-a lepădat de Hrebenciuc

DNA  a cerut, vineri, încuviințarea pentru ridicarea imunității a deputatului social-democrat, Viorel Hrebenciuc, după ce procurorii anticorupție au început urmărirea penală pe numele parlamentarului în dosarul retrocedărilor ilegale.

Premierul Victor Ponta a fost criticat de către Cristian Preda, după ce acesta a refuzat să comenteze acest subiect. Preda consideră că premierul s-a lepădat de Viorel Hrebenciuc.

„Victor Ponta mai e deputat? Întrebat dacă va vota ridicarea imunități lui Viorel Hrebenciuc, premierul a repetat mecanic că se ocupă cu guvernul. Incapabil să-și asume o opinie tranșantă – dacă zice că e de acord cu arestarea vicepreședintelui Camerei, nu dă bine la pesediști, dacă zice că e contra, nu dă bine în lume – Victor Ponta nu îmbrățișează până la urmă nicio opinie. O situație precum aceasta e o bună ocazie de a descoperi caracterul unui om politic. Fiindcă există, în politică, situații în care trebuie să spui „da” sau „nu”, așa cum există altele în care e nevoie de nuanțe. Ridicarea imunității nu îngăduie abținerea”, a scris Cristian Preda, pe pagina sa de Facebook.

4 comentarii la “Victor Ponta, acuzat că s-a lepădat de Hrebenciuc

  1. Bai loaza—te mananca pe tine grija ce face V PONTA—si vorbesti de CARACTER—nu ai primit nici pana acum–FAXUL TATUCULUI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *