Skip to content
Politică

Victor Ponta, somat de ACL să semneze o declarație publică

Candidatul PSD la prezidențiale, Victor Ponta, a fost somat să semneze o declarație publică.

Vicepreședintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat că ”Victor Ponta este „fusta” sub care își caută adăpost toți hoții din România”, motiv pentru care îi cere premierului să semneze o declarație publică prin care să își ia mai multe angajamente față de cetățenii României.

”Am decis să îl somez (n.r. – Victor Ponta) să semneze public o declarație prin care să se angajeze în fața națiunii că nu îi va grația niciodată pe: Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Dan Nica, Liviu Dragnea, Dan Șova, Ecaterina Andronescu, Adrian Duicu, Radu Mazăre, Gheorghe Bunea Stancu, Marian Oprișan, Mircea Cozma și Dorin Cocoș.

Îl somez să semneze în fața națiunii că va respinge legea amnistiei și grațierii care este salvarea corupților. Îl somez să se angajeze ca nu va schimba niciun sef al parchetelor care si-a facut datoria in fata coruptiei. Îl somez să semneze că niciodată nu va milita pentru scoaterea din magistratură a judecătorilor care au militat împotriva corupției.

În caz contrar, dacă nu se angajează in mod public la aceste actiuni, voi considera in continuare că Victor Ponta candidează numai pentru a îi scăpa de pușcărie pe toți cei care au jefuit România și numai pentru a împiedica condamnarea celor cercetați”, a spus Orban în cadrul unei conferințe de presă.

7 comentarii la “Victor Ponta, somat de ACL să semneze o declarație publică

  1. Vad ca pe el a uitat sa se puna pe lista ! Mai dilimache, tu vorbesti de coruptie si de gratieri ??? Eu zic sa te uiti bine in oglinda si la cei din jurul tau ! Ce zici, incerci ?

  2. Am dubii ca lautarul acesta, care presta in carciumi dubioase,era treaz.Starea lui,care e de fiecare data alta in functie de paharele consumate,ii creaza dificultati de exprimare,pe care altfel le regreta in putinele lui stari de constienta.

  3. Cineeee –cantaaa—la mandolinaaaa—cand este treaz ? Persoana importanta–viitorul , presedinte , al PNL–apa trece . Chinuiala , vecina cu nebunia–incercand , sa-l imite pe marele LOUIS de FUNES– face din el un caraghios .Dragul nostru LUDOVIC al CPXXX—la ciorchinele coruptilor din PNL–galben -albastru –se adauga ciorchinele PDL–CACANIU –astia saracii nu crezi ca au nevoie de legea asta ? Apropo–cand apare si dosarul tau—ala cu NELU IORDACHE ?

  4. Ca presedinte, nu ii va gratia , dar ii va gratia instantele , dupa ce ii va rejudeca, in urma hotaririlor C. E.D.O SI A CURTI DE jUSTITIE EUROPENE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *