Skip to content
Politică

Victor Ponta suferă o nouă înfrângere în fața PNL

După verdictul dat de Curtea de Apel din Cluj cu privire la organizarea de alegeri parțiale pentru desemnarea unui nou președinte al Consiliului Județean Cluj, dar și după succesul înregistrat de PNL cu amendamentul referitor la creșterea alocației copiilor, Victor Ponta și Guvernul pe care îl conduce mai primesc o lovitură din partea PNL.

Potrivit gândul.info, Curtea de Apel Bucureşti a decis că guvernul Ponta a încălcat legea şi nu a organizat la termen alegerile parlamentare parţiale în colegiile rămase vacante.

Deși decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată, vorbim de al doilea verdict al unei instanțe de judecată defavorabil Executivului.

Astfel, în urma deciziei Curții de Apel București, instanţa obligă ”pârâtul să procedeze la stabilirea datei organizării alegerilor parlamentare parţiale” în 17 colegii de deputat şi senator.

În această săptămână, preşedintele Iohannis a criticat refuzul guvernului de a organiza alegeri, afirmând că ”abordarea este greşită” şi că Executivul trebuie să organizeze alegeri.

Sursa foto: luju.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *