Skip to content
Politică

Victor Ponta susținut și de socialiştii europeni: ”Victor Ponta nu are niciun motiv să demisioneze”

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Liderul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, susţine că premierul Victor Ponta nu are niciun motiv să demisioneze din fruntea Guvernului României, el exprimându-şi ”deplinul sprijin” pentru acesta.

Victor Ponta este susţinut de socialiştii europeni.

România este un stat suveran şi respect întru totul independenţa autorităţilor române. Cu toate acestea, doresc să îmi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta şi pentru Guvernul pe care îl conduce. Cred că, în ultimii ani, România a înregistrat progrese socio-economice considerabile şi că trebuie să continue pe acest drum. România are în acest moment nevoie mai mult ca oricând de stabilitate, dat fiind contextul regional”, arată Gianni Pittella, preşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, într-un mesaj transmis prin Biroul de presă al PSD, confom romaniatv.net.

Gianni Pittella mai spune că, din punctul său de vedere, Victor Ponta nu are niciun motiv să renunţe la funcţia de prim-ministru.

Este foarte important să menţinem separaţia puterilor în stat, în acord cu valorile europene în care credem cu toţii”, adaugă preşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, potrivit sursei citate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *