Skip to content
Politică

Victor Ponta trage un semnal de alarmă: „Fără economie în 2017 nu vor fi bani de pensii și salarii!”

Fostul premier al României, Victor Ponta, marți, într-o postare pe pagina personală de Facebook, trage un puternic semnal de alarmă privind situația economică a țării.

Mai exact, Victor Ponta sustine că „fără economie în 2017 nu vor fi bani de pensii și salarii”.

„Din păcate aceasta este cea mai importantă știre din aceste zile ( și evident cea mai putin mediatizata)!!!
Fără economie în 2017 nu vor fi bani de pensii și salarii, de reduceri de taxe și investiții!!! Restul e politica inutila!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook

1 comentariu la “Victor Ponta trage un semnal de alarmă: „Fără economie în 2017 nu vor fi bani de pensii și salarii!”

 1. Senatorul John McCain are dreptate
  Romania nu are inca o democratie autentica stabila si nu poate face fata singura atacurilor concentrate ale sustinatorilor celor corupti, ale celor ce promoveaza doar o democratie de fatada.
  Se vede ca cel putin jumatate dintre parlamentari sunt sustinatori ai coruptiei si prieteni ai celor certati cu legea. Este singura explicatie pentru impiedecarea actului de justitie si aflarea adevarului. Mai mult decat atat ei introduc initiative legislative de modificare a legilor in vigoare si a codului penal pentru ca infractiunile si abuzurile pe care le-au savarsit sa fie dezincriminate.
  Ce fel de prim ministru este acela care isi da o ordonanta de urgenta de modificare a legii invatamantului prin care schimba prevederile pe care numai el le incalcase ?
  Atacurile la adresa justitiei, a profesionalistilor ce lucreaza in justitie si a sentintelor instantelor facute de presedintele senatului si de fostul prim ministru aduc atingere justitiei, dupa cum constata Consiliul Superior al Magistraturii, dar si asupra stabilitatii democratice a tarii.
  Aceste lucruri le stie foarte bine dl. Senator John McCain si exemplul dat, ca Romania este inca o democratie fragila ce nu poate rezista la atacurile perfide ale unor persoane ce detin anumite functii de conducere in stat. Nu putem singuri sa anihilam influenta si actiunile nefaste ale unor politruci ce se cred dumnezei. Ei sustin ca factorul politic trebuie sa plateasca doar electoral pentru coruptia, abuzurile si hotia pe care le savarsesc.
  Prietenii la nevoie se cunosc si pentru ca sunteti un prieten adevarat al Romaniei va rugam sa interveniti in favoarea noastra.
  De ce numai prietenii mafioti ai lui Putin sa nu aiba drept de intrare in SUA ?
  Va solicitam sa intreprindeti toate diligentele necesare pentru ca domnii Tariceanu si Ponta sa nu aiba drept de intrare in SUA . Ar fi un bun exemplu pentru toti cei ce cred ca pentru ei legea este facultativa iar daca ii atige prefera sa schimbe legea decat sa fie onesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *