Skip to content
Politică

Victor Ponta: traiască Guvernul Orban care ne scoate din Europa şi care ne ţine în starea de alertă până votăm cu ei!

Inquam Photo/George Calin

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat în termeni duri la adresa odului în care Guvernul Orban gestionează comunicarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus, în contextul anunţului făcut de guvernul britanic, referitor la menţinerea măsurilor de izolare obligatorie pentru cetăţenii care vin din România, spre deosebire de cetăţenii din alte ţări.

Aud in fiecare zi de la toata Propaganda Guvernului ORBAN PNL "ce bine am gestionat noi Pandemia de coronavirus " / ce…

Publicată de Victor Ponta pe Vineri, 3 iulie 2020

Fostul premier afirmă că această situaţie arată că, de fapt, autorităţile nu au gestionat epidemia atât de bine cum susţine „propaganda”. „Aud in fiecare zi de la toata Propaganda Guvernului ORBAN PNL „ce bine am gestionat noi Pandemia de coronavirus” /ce bun e Guvernul/ce bun e Tataru/uraaa uraaa! Ia sa dam un exemplu.

Marea Britanie tocmai a publicat o lista cu 59 de tari din care poti sa sosesti pe teritoriul britanic fara sa fii bagat in carantina sau izolare !

Romania NU este pe aceasta lista de tari exceptate ( dar sunt Grecia, Serbia, Ungaria …… Italia, Spania sau Germania)! Jongland cu cifrele si raportarile ca sa justifice decizia de prelungire illegala a Starii de Urgenta Guvernul nostru ne afecteaza cele mai importante drepturi si oportunitati! Uraaaaaa – traiasca Guvernul Orban care ne scoate din Europa – si care ne tine in starea de alerta pana votam cu ei!„, scrie Ponta pe Facebook.

Ministerul de Externe a anunțat, vineri, că partea britanică a informat pe canale diplomatice că pentru cetățenii români se mențin restricțiile la frontiere. Astfel, românii care merg în Marea Britanie sunt obligați să stea în izolare 14 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *