Skip to content
Politică

Victor Ponta tranșează bătălia internă din PSD: Dragnea ori te cumpără, ori te elimină

Inquam Photos / Alexandru Busca

Victor Ponta, fostul premier  PSD, luni, în Parlament, a tranșat unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului: bătalia internă din PSD. Concret, Victor Ponta a atras atenția că ”tot acest dezastru intern ne afectează țara”.

Nu am văzut niciodată asa ceva! Chiar și pe vremea cand făceam parte din partid, partidul avea multe păcate, dar a guvernat bine. Tot acest dezastru intern ne afectează țara. Problema este că diferența dintre atunci si acum, cand partidul lui Liviu Dragnea este la putere,  el functioneaza dupa premisa- ori te cumpără, ori te elimină. Dacă poți fi  cumpărt cu o funcție, o mașină, terenuri, toate fiind cumpărate din banii guvernului, ramai, daca nu te elimină,  a facut lucrul asta inclusiv cu mine, acum i-a venit randul lui Țuțuianu. Acolo nu există o solidaritate. Eu cred că, cu cat mai mult țin scandalurile intrne in guvern, si totodată  Dragnea la putere, cu atat v-om avea de suferit cu toti„, a declarat Victor Ponta.

" "

Mai mult, Victor Ponta a comentat și implicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, in mega-scandalul Tel Drum.

Abosolut toată lumea știe ca Dragnea este Tel Drum. Dosarul de la DNA a împlinit un an. Toți știm că e adevarat și despre existența circuitului in care banii publici se duceau de la localitați locale la Tel Drum, apoi ajungeau pe numele fiului lui Dragnea„, a spus Victor Ponta potrivit postului digi24.ro

Fostul premier a vorbit și despre Moțiunea de Cenzură : „Cea mai mare prostie ! Joc a lui Traian Băsescu pentru a îl ajuta pe Dragnea. Înca nu este timpul ei! ”

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *