Skip to content
Politică

Victor Ponta, a treia lansare pentru prezidențiale de ziua lui

Arena Naţională va fi plină ochi sâmbătă, dar nu cu public pasionat de fotbal. Aproximativ  50.000 de oameni vor asista la a treia lansare a lui Victor Ponta în competiţia pentru Cotroceni. Data de 20 septembrie nu a fost aleasă la întâmplare, sâmbătă fiind și ziua premierului, care împlineşte 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide şi cu sărbătorile dedicate Zilelor Bucureştiului.

După ce şi-a anunţat intenţia la Craiova, a fost validat la Alba Iulia şi a fost aclamat la Bucureşti când şi-a depus semnăturile la Biroul Electoral Central, Victor Ponta îşi lansează încă o dată candidatura, înainte de a începe oficial campania.

Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va începe la ora 16.00 şi va dura aproximativ o oră şi jumătate. Gazonul va fi placat, astfel încât cei prezenţi vor putea sta şi în această zonă.

Organizatorii au stabilit ca scena să fie montată în faţa unei peluze, astfel încât gazonul, tribunele şi peluza din faţă să poată fi folosite de către participanţi.

Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului naţional şi a Imnului partidului şi va fi constituit efectiv din câteva discursuri. La eveniment este aşteptat să participe şi să rostească un discurs, aşa cum a făcut de fiecare dată, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu. De asemenea, Liviu Dragnea se va adresa participanţilor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta. Preşedintele PSD, candidatul la Preşedinţie, va încheia, prin discursul său, evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *