Skip to content
Cultura

Victor Rebengiuc, după moartea lui Bogdan Stanoevici: El a căutat-o. Ascultaţi sfaturile specialiştilor

Actorul Victor Rebengiuc afirmă ca Bogdan Stanoevici a fost ucis de COVID-19, nu de infecţiile nosocomiale din spital. El sfătuieste lumea să asculte de specialişti, nu de „foşti securişti”.

Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauti, nu o gaseşti. Ea te gaseste chiar daca te protejezi. Eu am stat linistit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, desi m-am ascuns cât am putut.

" "
" "

Am avut doua saptamani de carantinare la domiciliu si asta a fost. Cu medicatia care mi s-a dat am trecut peste„, a declarat Rebengiuc, conform ziare.com .

El (Bogdan Stanoeivici- n.red.) a cautat chestia asta, cred ca este o stire falsa ca a murit din cauza nosocomialelor. Ca ar trebui sa moara toti cei care se infecteaza cu asa ceva in sepitale. Asta e situatia.

Traim o pandemie, este peste tot, in toata lumea, planeta e bolnava in momentul de fata, si toti trebuie sa luptam pentru a scapa de aceasta nenorocire. De ce sa nu ascultam niste oameni care au posibilitatea sa ne dea niste sfaturi bune, pentru ca sunt specialisti in domeniu?

In schimb, ascultam fel de fel de fosti securisti care vin si spun ca nu e bine sa fie stare de alerta. Cum vine treaba asta?„, conchide Rebengiuc.

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru si fost manager al Circului Metropolitan, a murit marti la varsta de 62 de ani.

El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfantul Pantelimon”, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *