Skip to content
Sport

Victor Slav are o nouă IUBITĂ. Este femeie de afaceri şi are un trecut tumultos. Uite cum arată. FOTO

" "

Victor Slav se iubeste de aproape doua luni cu o tanara instarita, director economic la o firma de constructii din Capitala.

Noua iubita a lui Victor Slav se numeste Alina Marulis, are 29 de ani, a mai fost casatorita si se pare ca are un trecut destul de tumultuos, potrivit cancan.ro.

" "
" "

Potrivit unor prieteni, Alina si-ar fi inceput cariera la firma care este acum director ca agent de vanzari. Aceasta ar fi ajuns insa rapid pe o pozitie mai mare, nu tocmai de meritul sau. De asemenea, in timpul casniciei, ea s-ar fi indragostit de un om de afaceri, patron al unei agentii imobiliare din Bucuresti, care era si el insurat. Cei doi ar fi avut o relatie extraconjugala si Alina chiar spera ca acesta sa isi paraseasca sotia pentru ea, notează cancan.ro

Din pacate insa, barbatul nu avea niciun gand sa divorteze, asa ca Alina l-a parasit. Din aceasta relatie insa, Alina nu ar fi ramas cu un apartament in zona Popesti Leordeni, dar si cu o masina de lux. Surse apropiate acesteia au marturisit ca noua iubita a lui Victor Slav ar fi avut o relatie si cu baiatul patronului pentru care lucreaza. Acesta i-ar fi cumparat si el o masina de fite.

Alina si Victor s-ar fi cunoscut in urma cu trei luni. De atunci sunt mai tot timpul impreuna. Mai mult, ei ar fi demarat o afacere impreuna, mai exact o firma de constructii.

iubita victor slav cancan.ro

1 comentariu la “Victor Slav are o nouă IUBITĂ. Este femeie de afaceri şi are un trecut tumultos. Uite cum arată. FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *