Skip to content
Politică

Victoria în cazul Plumb agită spiritele. Atanasiu șterge pe jos cu PSD și ALDE EXCLUSIV

psnews.ro
" "

Fostul ministru PNL al Apărării Naționale Teodor Atanasiu a acordat marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat votul deputaților împotriva cererii DNA pentru începerea urmăririi penale pe numele Rovanei Plumb, fostul ministru al Fondurilor Europene.

Citiți și UPDATE Victorie pentru Plumb: aleșii au respins cererea DNA

" "
" "

În acest context, liberalul Teodor Atanasiu a declarat, pentru Psnews.ro, că votul ”nu este o noutate” și că atât PSD cât și ALDE  s-au remarcat împreună ”prin apărarea proprilor membrii care trebuie să fie anchetați ”.

”Nu este niciun fel de noutate. PSD și ALDE s-au remarcat împreună de vreo doi, trei ani de zile prin apărarea proprilor membrii care trebuie să fie anchetați și pentru respingerea în Parlament a acestor anchete. Probabil de aceea s-au și anturat o grămadă de persoane cu probleme în justiție în cele două partide, tocmai pentru a fi apărați, pentru a face un scut în jurul lor”, a declarat acesta.

Mai mult fostul ministru PNL al Apărării Naționale a iterat ideea potrivit căreia votul de astăzi este unul dintre exemplele care completează tabloul a ceea ce PSD și ALDE ”fac de câțiva ani de zile”.

”Este ceea ce fac de câțiva ani de zile. Este modul în care stau alături membrii de partid. Laudă oamenii cu probleme în Justiție. Deja este o emblemă pentru cele două partide”, a conchis acesta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *