Skip to content
Politică

Victoria UNPR la Primăria Generală îi deschide calea spre sectoare?

Victoria Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) la Primăria Generală a Capitalei îi deschide calea spre primăriile de sectoare? Ce spune proaspătul primar interimar.

Răspunzând unei astfel de întrebări adresate de reporterul PSnews.ro, Ştefănel Dan Marin (fost membru PPDD, apoi UNPR, după fuziune) a declarat că nu şi-a făcut un astfel de calcul.

„Nu mi-am făcut un astfel de calcul. Mi-am făcut un calcul doar de a reuşi să unim toate partidele politice din Consiliul General. Mai departe, cred că mă voi focusa în special pe problemele administraţiei, pentru că sunt un om care preferă să facă ceva, şi nu să facă declaraţii”, a spus edilul interimar.

Totodată, politicianul a precizat că nu se gândeşte să candideze în alegerile locale din 2016.

„Nu. În primul rând, mă interesează să-mi duc la bun sfârşit mandatul pe care mi l-au dat colegii mei, iar o eventuală candidatură (unde va fi ea) nu este luată, în acest moment, în calcul”, a arătat el.

De asemenea, Ştefănel Marin a afirmat că nu i se pare corect să dezvolte „planuri mari” pentru bucureşteni, atâta vreme cât nu a fost ales direct de populaţie.

„Moral, nu mi se pare corect să dezvolt planuri mari pentru bucureşteni, atât timp cât nu am votul lor, ci doar votul colegilor din Consiliu. Planurile sunt cele de a eficientiza administraţia şi de a transparentiza orice fel de decizie administrativă”, a punctat Marin.

„Înţeleg că cele două grupuri mari (PNL şi PSD) nu au dorit, din motivele dumnealor, să-şi asume «guvernarea» (cu ghilimelele de rigoare) a oraşului în perioada următoare şi atunci, pentru a nu bloca buna funcţionare a oraşului, s-a decis ca noi, în calitate de membri UNPR, să ne implicăm în administrarea oraşului, cu sprijinul tuturor”, a mai declarat Ştefănel Dan Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *