Skip to content
Sport

Victoria’s Secret își pierde un „înger”; Adriana Lima a defilat pentru ultima oară

Top modelul brazilian Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, a defilat, joi seară, pentru ultima dată pentru brandul Victoria’s Secret.

Colaborarea ei cu Victoria’s Secret a început în urmă cu 20 de ani, iar Lima a fost în această perioadă simbolul brandului american.

Adriana Lima a anunţat că se va retrage printr-un mesaj publicat pe Instagram cu câteva ore înaintea show-ului care a fost înregistrat şi care va fi difuzat pe 2 decembrie, conform News.ro.

Ea a purtat un body alb, cu strasuri, accesorizat cu aripi din pene. La capătul pasarelei, emoţionată, Adriana Lima şi-a ascuns faţa în palme şi a transmis, pentru ultima dată, celebrul sărut Victora’s Secret Angel către camerele de filmat.

În culise, ea a declarat pentru People că plănuieşte să se dedice acţiunilor caritabile, în special celor dedicate femeilor.

„Sunt nerăbdătoare să susţin femeile şi să fiu implicată în diferite proiecte care sprijină femeile din lume. Acesta va fi viitorul meu, dar sunt încă fericită că fac parte din show-ul Victoria’s Secret de anul acesta”, a declarat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *