Skip to content
Politică

Victorie de etapă pentru Firea. PNL își amână propriul miting

reactii.ro

Victorie de etapă pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Partidul Național Liberal (PNL) își amână propriul miting în favoarea prim-ministrului Dacian Cioloș.

PNL a decis sa amane mitingul de sustinere a premierului Dacian Ciolos, care urma sa aiba loc sambata, pentru data de 5 noiembrie. Cezar Preda a anuntat ca aceasta decizie a fost luata in Comisia de unificare a PNL, pentru ca nu existau toate avizele, scrie Hotnews.ro.

„PNL va organiza o actiune similara pe 5 noiembrie. Speram sa primim toate avizele pana atunci”, a spus vicepreședintele PNL Cezar Preda.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a declarat, luni, intr-o interventie la Antena 3, ca i-a trimis presedintelui PNL, Alina Gorghiu, pe WhatsApp, protocolul semnat privind solicitarea de organizare a mitingului, urmand ca ultima semnatura, a secretarului primariei, sa fie pusa marti dimineata, ea adaugand ca este vorba despre un „scandal mediatic fals, creat pentru a manipula”.

Anterior, presedintele PNL, Alina Gorghiu a acuzat faptul ca administratia PSD de la conducerea Capitalei incearca „sa cenzureze” mitingul pe care liberalii vor sa-l organizeze pentru sustinerea lui Dacian Ciolos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *