Victorie fără emoţii pentru România în Liga Naţiunilor, 3-0 cu Cipru

Sursa foto: frf.ro

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului, în a treia etapă a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări din grupă.

România s-a distrat cu Cipru şi i-a administrat scor de neprezentare, 3-0!

La Larnaca, echipa României a reuşit să facă o primă repriză excelentă, pe un stadion plin cu suporteri tricolori. Stanciu a adus prima ocazie pentru noi, în minutul 12, când portarul cipriot Joel Mall a scăpat balonul, însă a revenit şi l-a reţinut. După numai patru minute Dennis Man a înscris, după o serie de şuturi consecutive ale jucătorilor noştri, şi a deschis scorul. Al doilea gol al tricolorilor a venit în minutul 25. Mihăilă a căzut în careul cipriot după un duel cu Laifis, iar arbitrul german Stegemann a dictat penalti pentru România. A transformat cu siguranţă Răzvan Marin şi a majorat scorul. În minutul 36 Dennis Man a centrat peste toată apărarea adversă şi Radu Drăguşin a înscris cu o lovitură de cap, reuşind primul său gol pentru naţională şi stabilind scorul pauzei, 3-0 pentru România, notează news.ro.

În partea secundă, Stanciu a şutat puţin peste poartă, în minutul 62, Drăguş a încercat să înscrie şi el, dar nu a reuşit şi jucătorul lui Trabzonspor a sfârşit prin a fi înlocuit. Românii nu au mai forţat, chiar dacă în minutul 86 Olaru a trimis o bombă respinsă de Mall, iar tuşierul a semnalizat o poziţie de ofsaid la Stanciu, într-o fază la care tricolorii trimiseseră mingea în plasă, şi meciul s-a terminat cu o victorie clară, 3-0 pentru România. Elevii lui Mircea Lucescu sunt lideri în grupa C2, cu nouă puncte din trei meciuri, Kosovo se află pe locul secund, cu 6 puncte, Cipru e pe trei, cu trei puncte, în timp ce Lituania a pierdut toate cele trei partide disputate în grupă.

Următorul meci al României va fi marţi, cu Lituania, în deplasare, la Kaunas.

CIPRU: J. Mall – Artymatas, Laifis, Panagiotou – Antoniou, Kousoulos (Charalampous 46), Kastanos (Makris 75), M. Ioannou (Stylianou 33) – Loizou (Sotiriou 46), Pittas, Tzionis (M. Ilia 46). SELECŢIONER: Sofronis Avgousti.

ROMÂNIA: Niţă – A. Raţiu, Burcă, Drăguşin (V. Ghiţă 82), Bancu (Chipciu 63) – Stanciu, M. Marin, R. Marin (Olaru 63) – Man (I. Hagi 72), Drăguş (G. Puşcaş 72), Mihăilă. SELECŢIONER: Mircea Lucescu.

Cartonaşe galbene: Kousoulos 11, Laifis 24, Kastanos 31, Sofronis Avgousti 52, Sotiriou 63 / Bancu 41, Man 45+6

Arbitri: Sascha Stegemann – Marco Achmuller, Christof Gunsch – Tobias Reichel (toţi din Germania);

Arbitri VAR: Bastian Dankert – Katrin Rafalski (ambii din Germania)

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: