Skip to content
Politică

Victorie pentru Nicușor Constantinescu în fața DNA

Observator de Constanta

Victorie pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa în fața Direcției Naționale Anticorupție.  nstanţa supremă a admis cererea de judecare a recursului prin care Nicuşor Constantinescu cere casarea deciziei de condamnare la cinci ani de închisoare primită în dosarul Centrului Militar Zonal şi a stabilit primul termen în ianuarie 2017, când va fi analizată şi solicitarea de suspendare a executării pedepsei.

Amintim că Nicuşor Constantinescu a formulat un recurs în casaţie în cazul deciziei de condamnare din dosarul Centrului Militar Zonal, dosarul fiind înregistrat în 9 noiembrie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

“Admite, în principiu, cererea de recurs în casaţie formulată de inculpatul Constantinescu Nicuşor Daniel împotriva deciziei penale nr.768/P din 29.06.2016 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa – Secţia Penală şi pentru cauze penale cu minori şi de familie, pronunţată în dosarul nr.821/36/2015. Trimite cauza în vederea judecării recursului în casaţie completului C8, în compunere de 3 judecători. Fixează termen de judecată în şedinţă publică la data de 11.01.2017, ora 9,00, când se va discuta cererea de suspendare a executării hotărârii”, se arată în decizia definitivă luată în 7 decembrie de instanţa supremă, ctată de romanaitv.net.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *