VIDEO Funky grill urban în Rahova: ceafă și mititei la grătarul de pe pervazul de la etajul 8

Sursa foto: x

Într-o seară de weekend liniștită în București, un bărbat își pregătește cina alături de iubita sa. Ceafă și mititei au pus pe un grătar electric, pe care l-au montat la fereastra apartamentului în care locuiesc, în Rahova, la etajul 8. Cei doi s-au filmat în timp ce pregăteau masa de seară, iar imaginile au fost publicate pe, unde oamenii s-au arătat dornici să afle de unde și-au cumpărat grătarul electric.

Bărbatul riscă o amendă de până la 3.000 de lei

Bărbatul care s-a filmat în timp ce pregătea ceafă de porc și mititei la un grătar electric pus pe pervazul apartamentului în care locuiește împreună cu iubita lui, la etajul 8 al unui bloc din cartierul Rahova, riscă o amendă destul de mare. „Grătarele urbane”, la bloc, sunt interzise de lege.

Potrivit legii, cei care sunt prinși că fac grătar pe balcon sau chiar și în fața blocului se pot alege cu o amendă de până la 3.000 de lei.

54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic

Articolul 4
(1) Desfășurarea activităților de picnic, cu excepția celor desfășurate în zonele prevăzute la art. 3 lit. c) și d), este interzisă.

Articolul 3
c) zone special amenajate pentru activitățile de picnic – zonele aparținând domeniului public ori privat al statului și/sau al unităților administrativ-teritoriale, dotate cu utilități și facilități pentru desfășurarea activităților de picnic și în care aprinderea focului este permisă;
d) zone indicate pentru activitățile de picnic – zonele indicate în planurile de zonificare ale parcurilor aflate în intravilanul localităților, precum și zonele limitrofe pădurilor situate în intravilanul localităților, în care sunt permise activități de picnic, cu excepția aprinderii focului;

Amenzi:
Articolul 8
f) nerespectarea prevederilor art. 7 lit. f), o) şi p), cu amendă de la 300 lei la 3.000 lei;
i) nerespectarea prevederilor art. 7 lit. q), cu amendă de la 1.000 la 3.000 lei.

(Art. 7. p) să respecte ordinea publică și bunele moravuri, conform prevederilor legislației în vigoare;
Art. 7. q) să nu desfășoare activități de picnic în afara zonelor special amenajate pentru activitățile de picnic și/sau a zonelor indicate pentru activitățile de picnic)

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: