Skip to content
Magazin

VIDEO A murit Juan Joya Borja, unul dintre cele mai virale personaje de pe internet. Râsul său, celebru pe întreg mapamondul

Facebook

Actorul Juan Joya Borja a murit joi, la vârsta de 65 de ani. Carismaticul artist spaniol s-a stins într-un spital din Sevilla, unde era internat din septembrie anul trecut.

Celebrului comediant, poreclit „El Risitas”, i se amputase deja un picior, dar nici măcar acest tratament radical nu l-a ajutat, pentru că boala a recidivat, informează Lavanguardia.

Joya Borja, devenit celebru pentru glumele și râsul său 

Borja a devenit faimos la nivel internațional în 2014, când pe internet a fost distribuit un video cu o apariție spumoasă a sa, dintr-o emisiune spaniolă televizată.

Platforma Reddit a declanșat „avalanșa”. Râsul lui Juan Joya Borja a devenit viral. I-a fascinat instant pe internauți, care au creat mai apoi tot felul de clipuri amuzante.

Juan Joya Borja s-a făcut cunoscut în Spania la începutul anilor ‘2000, prin glumele, râsul și spontaneitatea sa. A avut apariții în programele „El vagamundo”, „Ratones coloraos”, unde și-a povestit experiențele de viață, într-o manieră atipică.

Scena care l-a făcut cunoscut la nivel internațional pe Joya Borja, „El Risitas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *