Skip to content
Politică

VIDEO Acord de înfrățire între Sectorului 5 din București și Sectorul Rîșcani din Chișinău: Ce cadou i-a oferit primarul Piedone omologului său

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a condus o delegație din partea Primăriei Sector 5, într-o vizită în capitala Republicii Moldova, Chișinău. Aici, edilul, alături de membrii delegației, Iulian Constantin Cârlogea, city manager și directorul general al Poliției Locale Sector 5, Florin Chioran, s-au întâlnit cu primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, și cu primarul Sectorului Rîșcani, Vlad Melnic.

Aici, Cristian Popescu Piedone a semnat un acord de înfrățire între Sectorul 5 și Sectorul Rîșcani din capitala Republicii Moldova.

Edilul Sectorului Rîșcani i-a prezentat lui Cristian Popescu Piedone mai multe proiecte, printre care și un parc ce se dorește a fi amenajat în Chișinău.

La rândul său, edilul Sectorului 5 i-a împărtășit tânărului Vlad Melnic din experiența sa de 30 de ani în administrația publică locală și i-a înmânat un cadou simbolic, sub forma unui copac, ce reprezintă înfrățirea dintre cele două sectoare.

Această asociere are menirea de a aduce benefici celor doua unități administrative, prin colaborarea pentru implementarea unor proiecte comune ce se doresc a fi realizate pe viitor.

Am găsit aici un edil tânăr și dornic de a face lucruri bune pentru cetățenii care l-au votat. Un tânăr capabil, pe care mi l-as fi dorit la București, în echipa mea. Am încredere că înfrățirea dintre cele două sectoare va aduce beneficii, atât locuitorilor Sectorului 5, cât și celor care locuiesc în Sectorul Rîșcani, din Chișinău” , a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *