Skip to content
Alegeri

VIDEO. Adrian Todoran (PMP) pune tunurile pe Guvernul Orban

Facebook

Adrian Todoran, candidatul PMP Maramureș la Camera Deputaților, a lansat un atac virulent la adresa Guvernului Orban, în contextul în care elevii din judeţ nu au primit tabletele necesare pentru cursurile online, iar plata indemnizațiilor persoanelor cu dizabilități a fost întârziată.

”Marea problemă în Maramureș și nu doar aici este întârzierea acelor indemnizații pentru asistenții personali. Este un lucru foarte grav. În această perioadă greu încercată pentru România și pentru lume, Guvernul a nesocotit nevoile acelor asistenți personali și au ajuns până la patru luni de zile cu amânarea acelei indemnizații. Un lucru rușinos pentru actualul Guvern.

Atâta timp cât subvenția pentru partidele politice, în România, se dă la timp și vorbim de sume exorbitante și nu dai acea indemnizație persoanelor cu dizabilități, este un lucru și o pată rușinoasă asupra actualului Guvern.

Sistemul de învățământ e pe marginea prăpastiei, iar în afară de promisiuni cu tablete și laptopuri nu prea există lucruri concrete. În Maramureș nu s-au primit acele tablete. Ce se întâmplă cu familiile care nu au posibilități? (…) După un an de zile vedem incapacitatea unui Guvern de a gestiona o problemă foarte simplă.

Problema tabletelor pentru copii era ușor de rezolvat dacă se făcea licitația la timp la începutul anului și noi vrem astăzi să guvernăm pentru încă patru ani de zile. Ar trebui să le fie rușine acestor oameni care astăzi vor să ceară votul cetățenilor. Amărâtele alea de tablete nu ați fost în stare să le cumpărați și astăzi vreți să guvernați? E rușinos pentru ei că au ajuns într-un astfel de punct”, a declarat Adrian Todoran, PMP, într-un interviu la DC News.

2 comentarii la “VIDEO. Adrian Todoran (PMP) pune tunurile pe Guvernul Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *