Skip to content
Politică

VIDEO Afirmație incredibilă a unui jurnalist Realitatea TV despre atentatul de la Paris

Un jurnalist al Realitatea TV a făcut o afirmație incredibilă în cadrul unei discuții despre recentul atentat de la Paris, în care 12 persoane și-au pierdut viața.

În contextul comentariilor pe marginea atentatului de la redacția revistei Charlie Hebdo, jurnalista Denise Rifai s-a adresat unui invitat pe care îl avea în platou spunând că „până acum nu s-a dovedit faptul că ar fi musulmani în spatele Al-Qaeda (rețeaua teroristă înființată de Osama ben-Laden – N.R)”, informează reportervirtual.ro.

Mai mult, aceasta insinuează în finalul înregistrării de mai jos că în spatele Al-Qaeda s-ar putea afla „poporul ales”, adică evreii.

De menționat că Denise Rifai este prin naștere musulmană.

Sursa foto: seenow.ro

4 comentarii la “VIDEO Afirmație incredibilă a unui jurnalist Realitatea TV despre atentatul de la Paris

  1. Bai asta e terorista! Pacat ca nu i-a raspuns nimeni: AL Qaida e o retea terorista FORMATA din musulmani, in spatele lor s-ar putea sa mai fie cate un evreu, mai bisexual…

  2. AR TREBUIE MAI ALES JURNALISTI DAR DACA SANT DE DOUA PAIE , NU SA MUSTE ORICE ,, SA STIE SA CITEASCA SI PRINTRE RANDURI ,,, DRA DENISA A VUT CRED INFORMATII PE LANGA , BAI CIUTACULE TEA CATALOGAT BINE BASESCU ,,,,,, APROPO !!! ATI AUZIT VREODATA DE DISMULARE !!!!! ??? POATE STIAI CA FRANTA A RECUNOSCUT STATUL PALESTINIAN ,,,,,,, CE STII SA CITESTI DIN ASA CEVA CIUTACULE DA O FUGA SI FA ALIANTA CU BANCIU DE LA B1 TV SI TINE MINTE CA NOI ROMANII AR TREBUI SA DAM DOVADA DE DACII DE ALTA DATA SI SA NU L CALCAM IN PICIOARE PE BRANCOVEANU ,,,, DU TE CU IOHANNIS LA FRANCEZI SI PUPAI ,,,,,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *