Skip to content
Internațional

VIDEO Aflat în mijlocul războiului, încă mai are putere să glumească. „O prefer pe soția mea”, a spus Zelenski într-un interviu

Facebook

Volodomir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a spus că zilnic vorbeşte cu 8 – 10 lideri, cel mai mult comunicând cu  preşedintele polonez Andrzej Duda, preşedintele francez Emmanuel Macron şi premierul britanic Boris Johnson.

De pe lista oamenilor pe care îi contactează Zelenski, lipsesc: preşedintele Joe Biden, cancelarul Germaniei Olaf Scholz, dar şi Recep Tayyp Erdogan căruia i se adresează frecvent cu formula „bunul meu prieten”. De asemenea, nici preşedintele Klaus Iohannis nu a fost menţionat, informează adevarul.ro.

Acesta a menţionat numele liderilor într-un interviu pentru mai multe instituţii de presă. În cadrul discuţiei, o jurnalistă l-a întrebat pe preşedintele Ucrainei pe cine preferă dintre liderii cu, care comunică, iar el a glumit şi a spus râzând: „Pe soţia mea”.

Dialogul dintre Volodomir Zelenski şi jurnalişti:

Jurnalist: Cu câţi lideri vorbiţi în fiecare zi?

Zelenski: Zilnic? 10, poate 8 lideri…10.

Jurnalist: Pe cine preferaţi?

Zelenski: Nu ştiu… Pot să vă spun cu cine am prea multe contacte …Adică nu „prea multe”, ca să nu fiu înţeles greşit … (râde). Am multe legături cu Andrzej Duda, cu Emmanuel Macron, cu Boris Johnson şi…cu ţările baltice, cred.

Jurnalist: Îi preferaţi pe toţi aceştia?

Zelenski: Pe cine prefer? Pe soţia mea (râde). Îmi pare rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *