Skip to content
Politică

VIDEO Agentul versatil Boc. Azi, susținător devotat al lui Cîţu, ieri, campanie pentru Elena Udrea împotriva lui Iohannis

voceatransilvaniei.ro

Primarul Clujului, Emil Boc, se dovedește a fi principalul vector de campanie electorală a premierului Cîţu în lupta pentru şefia PNL. Boc îl laudă la scenă deschisă pe Florin Cîţu ori de câte ori are ocazia.

Boc invocă parteneriatul pe care Cîţu l-ar avea cu preşedintele Iohannis și faptul că l-a preferat pe Cîţu dintr-un motiv egoist, se gândește la viitorul fetelor sale (primarul are două fete ce vor termina ciclul universitar şi îşi dorește ca ele sa rămână în Cluj).

Ultima dată când Emil Boc s-a implicat atât de puternic în susţinerea unui politician a fost la alegerile prezidenţiale din 2014, când i-a făcut campanie explicită Elenei Udrea, în loc să tragă pentru Klaus Iohannis.

De fapt, organizațiile liberalo-pedeliste ardelene controlate de Boc şi de liderii locali ce se află acum în spatele lui Cîţu au fost “soldaţi devotaţi” ai Elenei Udrea. Asta deși Emil Boc era, în 2014, teoretic, primar al PD-L/PNL, după anunţul de fuziune de la începutul anului 2014. Klaus Iohannis a candidat în numele alianţei electorale ACL (Alianța Creștin Liberală) cu siglele PNL şi PD-L în spate.

La Cluj, în 2014, Emil Boc a lucrat pentru PMP şi Elena Udrea, nicidecum pentru Iohannis. Pozele și filmările, întâlnirile de campanie şi declaraţiile lui Boc erau explicite.

O voi susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că este un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD-ului şi a lui Victor Ponta.

O susţin, de asemenea, pentru faptul că nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am demarat împreună cu preşedintele României, Traian Băsescu.

Nu în ultimul rând, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanţi miniştri pe care i-am avut în Guvern şi care a demonstrat eficienţă şi pragmatism”, spunea cu mândrie Emil Boc despre Udrea.

Sunt ușor de recunoscut expresiile standard folosite și acum de Boc în susţinerea lui Cîţu, de data asta: “reformă şi modernizare”, “performanţă”, diverse clişee care nu spun nimic. Florin Cîţu este premier de câteva luni, iar reformele sale sunt deocamdată pe hârtie.

 

 

La solicitarea PS News, deputatul PNL Cristi Barbu, pe atunci primar al PD-L, îşi aduce aminte de rolul lui Boc în campania prezidențială a “blondei lui Băsescu”.

Ca vechi membru al fostului PDL, chiar vorbesc în cunoștință de cauză când spun că Emil Boc nu l-a susţinut pe Klaus Iohannis în alegerile din 2014. Ştiu, pentru că eram acolo și eram negri de supărare când vedeam că un fost președinte al PDL o susţine pe Elena Udrea, în locul candidatului Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis.

Să vii acum și să ne explici tu ce merite a avut Klaus Iohannis şi cum nu are niciun merit Ludovic Orban, mi se pare culmea imposturii. Emil Boc este un primar bun, dar e ultimul care ar trebui să deschidă gura despre Iohannis. Ca lider de partid, ne-a pus în multe situaţii jenante și ne-a adus în pragul extincției politice”, își aduce aminte Barbu.

Emil Boc și Elena Udrea au tăiat multe panglici și au băut multă bere în campania din 2014

 

Foto: Emil Boc, la lansarea candidaturii Elenei Udrea, în 2014, la Turda

Foto: Emil Boc, Elena Udrea, Traian Băsescu, la bere

1 comentariu la “VIDEO Agentul versatil Boc. Azi, susținător devotat al lui Cîţu, ieri, campanie pentru Elena Udrea împotriva lui Iohannis

  1. @ Elemente de campanie elecorală pentru alegerile la PNL , ?
    „Guvernul Cuțu” , hau , hau , să se știe cine a dat, ? Aportul, ?
    „Alte realizări”.
    „Guvernare Cuțu”, prima guvernare în care populația care contează la votare s-a tratat și cu Ivermectină, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *