Skip to content
Alba Știri locale

VIDEO. Alba: Intervenţie pentru salvarea a doi copii care au căzut cu un ATV în zona Râpa Roşie

ISU Alba

UPDATE 19.20

Cei doi copii, de 12 ani, respectiv 14 ani, care au căzut duminică în zona rezervaţiei Râpa Roşie cu un ATV de la zeci de metri înălţime, suferind multiple traumatisme, sunt fraţi şi sunt din Alba Iulia, potrivit Poliţiei, care a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 01.05.2022, în jurul orei 14,30, doi fraţi, din municipiul Alba Iulia, un băiat de 14 ani şi o fată de 12 ani, în timp ce circulau cu un ATV, în scop de agrement, în afara drumului public, în zona denumită ‘Râpa Roşie’, situată în apropierea municipiului Sebeş, au căzut în râpă. La locul accidentului au intervenit numeroase forţe de salvare, inclusiv un elicopter SMURD, cu ajutorul căruia cei doi minori au fost scoşi din râpă, ulterior fiind transportaţi la spital”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La faţa locului au acţionat alpinişti ai ISU Alba şi salvamontişti.

____________________________________________________________________________

Ştire iniţială

Pompierii şi salvamontiştii din judeţul Alba au intervenit duminică după-amiază pentru salvarea a două persoane care au căzut cu un ATV într-o râpă cu adâncimea de 50 de metri, în zona Râpa Roşie.

Ambele persoane sunt conştiente, una fiind extrasă de salvatori. Şi cea de-a doua victimă a fost recuperată, fiind vorba despre doi copii, în vârstă de 12, respectiv 14 ani, care au multiple traumatisme şi sunt transportaţi la spital.

„A fost extrasă şi cea de a doua persoană. În urma evaluării de către medicii prezenţi la locul evenimentului, cele două victime prezintă multiple traumatisme. Acestea vor fi transportate de către echipajele medicale la UPU Alba”, a transmis IGSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *