Skip to content
Politică

VIDEO. Alegeri cu scandal la PNL Timişoara. Ţipete şi îmbrânceli între susţinătorii celor doi candidaţi

tion.ro

Scandal cu îmbrânceli și acuzații în fața clădirii în care se desfășoară sâmbătă alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara. Scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulți liberali nu au fost lăsați să intre în sală. Asta după ce vineri seara candidatura lui Raul Ambruș la șefia filialei a fost respinsă.

Mai multe persoane au fost oprite să intre în sediul PNL Timișoara pentru a vota pe motiv că nu figurează pe liste, însă acestea susțin contrariul, transmite Antena 3. A fost nevoie de intervenția jandarmeriei pentru a opri intrarea în sediu a unor liberali, care au acuzat forțele de ordine de agresiune.

 

Scandalul de la Timișoara este mai vechi. Acesta a început în 3 iulie, când au fost organizate alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la PNL Timișoara. În scandal sunt implicate cele două tabere care îi susțin pe cei doi candidați la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Alegerile de la începutul lunii au fost câștigate de Raul Ambruș, susținător al lui Ludovic Orban, dar au fost declarate nestatutare și au fost anulate.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Timişoara au rămas doar doi candidaţi din cei 17 înscrişi, viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *