VIDEO Alegeri parlamentare PNL Bacău. Mircea Fechet: „Programul de apă merge foarte greu”. Cine este de vină

Foto PS News

PNL Bacău și-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare programate pe 1 decembrie. Candidatii PNL din Bacău au depus peste 50.000 de semnături de susținere.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Mircea Fechet, actual deputat și ministru al Mediului, în timp ce pentru Senat, locul întâi este ocupat de Daniel Fenechiu, senator PNL în funcție, de Bacău.

Mircea Fechet a declarat pentru PS News că viitorii parlamentari vor susține județul Bacău prin proiecte europene și vor încerca să repare ceea ce administrația locală a stricat. Exemplu: programul de apă.

„Bacăul este un județ mare cu potențial fantastic și din punct de vedere economic și din alte puncte de vedere. Tocmai din acest motiv am încercat să propunem o listă echilibrată de viitori parlamentari care să reprezinte întreg județul, nu doar din municipiu: femei și bărbați cu diferite tipuri de pregătire specifică, pentru că trebuie și de aici, din Parlament, sprijinit fiecare județ. Fiind parlamentar de Bacău, în calitate de deputat, bineînțeles că nu pot să nu mă gândesc la circumscripția unde am candidat și unde voi candida și de data aceasta”.

Întrebat despre proiectele importante din județ care au atras foncuri europene, Fechet spune că unele au avut succes, iar altele nu.

„Pentru unele proiecte lucrurile stau bine, pentru altele mai puțin bine, cum ar fi cazul programului de apă care merge foarte greu în continuare și din păcate am pierdut banii din POIM- programul operațional infrastructură mare- urmând acum să intrăm pe noua programare a Programului de Dezvoltare Durabilă cu speranța că vom fi mai eficienți decât am fost în trecut (…). Cauza pierderii banilor este incompetența autorităților locale. Ca întotdeauna: când îi atragi (n.r. banii europeni) ești lăudat, când îi pierzi, nu ești lăudat”.

 

Foto Bacau.net

Lista PNL pentru Camera Deputaților:

Mircea Fechet – deputat în funcție

Claudiu Năstasa – secretar PNl Bacău

Viorel Ilie– fost ministru/senator

Elena Apavaloaie – președinte PNL Onești

Liviu Miroseanu – viceprimarul Mun. Bacău

 

Lista PNL pentru Senat:

Daniel Fenechiu – actual senator PNl de Bacău

Toma Constantin – primar Dărmănesti

Țină Oana Cristea – cercetător

Raluca Năstase – director AFIR

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: