VIDEO Alegeri prezidențiale: Candidatura lui Nicolae Ciucă la Preşedinţie, validată cu unanimitate de voturi

Sursa foto: Nicolae Ciucă

Candidatura liderului liberal Nicolae Ciucă la Preşedinţie a fost validată cu unanimitate de voturi duminică, de Consiliul Naţional al partidului, conform anunţului făcut de secretarul general Lucian Bode. Ciucă a mulţumit pentru încrederea acordată

După discursul rostit de Ciucă, în care a atacat PSD şi a vorbit desptre măsurile liberale, Bode a supus la vot propunerea Biroului Politic Naţional candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”Cine este de acord ca domnul Nicolae Ionel Ciucă să fie candidatulk PNL la funcţia de preşedinte al României?”, a fost întrebarea lui Lucian bode.

Votul a fost exercitat prin ridicarea unei cartoline pe care scrie ”Votat”. La întrebarea sa expresă dacă se abţine cineva sau dacă există voturi împotrivă, din sală nu a existat nicio reacţie, notează News.ro.

Imediat după acest moment, Bode a constatat unanimitatea voturilor tuturor celor peste 1.200 de delegaţi prezenţi la Congres, Nicolae ciucă devenind astfel oficial candidatul PNL la Preşedinţie.Lucian Bode a îndemnat toată ”suflarea liberală” să se concentreze asupra obiectivului ca Nicolae Ciucă să devină preşedinte al României.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: