VIDEO Alegeri prezidențiale. Radu Oprea, despre candidatura lui Ciolacu: Era un lucru așteptat

Sursa foto: facebook

Radu Oprea, ministrul Economiei, și-a exprimat sprijinul față de candidatura premierului Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale, considerând-o un pas firesc pentru PSD. Prezent în platoul emisiunii Puterea Știrilor, Oprea susține că România are nevoie de un președinte de stânga iar Marcel Ciolacu poate aduce echilibru printr-o guvernare care să țină cont de nevoile tuturor cetățenilor, de la mediul privat până la pensionari.

„Sigur că am văzut reacțiile colegilor mei și din Prahova și din toată țara. Era un lucru așteptat de către membrii PSD, ca președintele Partidului Social Democrat, primul ministru Marcel Ciolacu, să candideze la prima funcție din stat pentru președinție. E un lucru firesc pentru PSD, cel mai mare partid politic din țară, să aibă o astfel de vocație.

Au fost foarte mulți ani în care președintele a fost doar de dreapta și cred că așa cum arată România astăzi, așa cum arată Europa și lumea astăzi, vedem că este nevoie de social-democrație, este nevoie de justiție socială, este nevoie de echitate în societate, astfel încât în momentele de criză, de tensiuni, ai nevoie de președinte și de guvernare care să se uite foarte atent la nevoile tuturor cetățenilor din România, și la mediul privat, dar și la pensionar și la cei care lucrează în sistemul de stat, dar și la cei care lucrează în mediul privat. E nevoie de echilibru și din această perspectivă, candidatura lui Marcel Ciolacu cred că este lucrul firesc, normal și binevenit în România, pentru că el este un om echilibrat și poate să aducă unitate.

Uitați-vă în Guvern nu sunt tensiuni în Guvern. Lucrăm împreună în Guvern. De ce putem lucra? Pentru că Marcel Ciolacu știe să țină și să construiască o echipă”, a declarat Radu Oprea.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: