Skip to content
Politică

VIDEO Anchetă solicitată de Monica Anisie, după apariția unui filmuleț în care o profesoară din Maramureș lovește elevii

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Şcolar demararea unei anchete începând de luni, după ce a văzut imagini pe Facebook cu o profesoară care lovea elevii într-o clasă la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş. „Toleranţă zero la violenţa în şcoli”, a precizat Anisie.

Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulţi elevi de la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, au fost loviţi de o profesoară.

Am contactat personal atât inspectorul şcolar general, cât şi inspectorul şcolar general adjunct ai inspectoratului şcolar, solicitându-le ca luni dimineaţă să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învăţământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, a scris Monica Anisie pe Facebook.

Ministrul Educaţiei a adăugat „mă întristează să aflu despre astfel de incidente”

Cu toţii trebuie să reacţionăm ferm şi imediat, cu toleranţă ZERO la violenţa în şcoli”, a mai spus Monica Anisie.

Potrivit unei filmări postate de un internaut, o profesoară de matematică loveşte elevii într-o şcoală din Borşa.

Şi părinţii mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice. Ce părere aveţi de această profesoară de matematică din Borşa? Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, intr-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile. Update: doamna ministru Anisie a spus că a aflat azi despre aceasta filmare”, a scris Andy Popescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *