Skip to content
Argeș Știri locale

VIDEO Argeş: Zece bărbaţi au transformat în piscină bena unei autoutilitare şi s-au plimbat cu ea

Captură Youtube

Zece bărbaţi din judeţul Argeş au amenajat o piscină în bena unei autoutilitare şi au început să se scalde în aceasta, în timp ce autovehiculul circula pe străzile localităţii Bogaţi. Un echipaj de poliţie a tras pe dreapta autoutilitara, iar toţi cei zece au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei zece petrecăreţi au pus o prelată în bena unei autoutilitare folosite în mod normal pentru transport de marfă, au umplut bena cu apă, s-au echipat pentru plajă şi au început să se scalde, în timp ce autoutilitara rula pe străzile din Bogaţi. S-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, iar unii dintre cei care au văzut ce se întâmplă au sunat la 112.

La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politiştii au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă. Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulaţie pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogaţi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Argeş, potrivit news.ro.

În plus, fiecare dintre cei zece care s-au scăldat în autoutilitara aflată în mers a fost sancţionat contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, ca urmare a tulburării ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *