Skip to content
Internațional

VIDEO „Curaj uluitor” – Au dezamorsat o bombă cu mâinile și o sticluță de apă. Momentul a devenit viral

Twitter

Momentul în care doi specialişti ucraineni în eliminarea explozivilor dezamorsează o bombă rusească doar cu mâinile şi o sticlă de apă a devenit viral după ce filmarea a fost distribuită de instituţia de presă ucraineană NEXTA TV.

Clipul de 31 de secunde, care de atunci a fost vizionat de mai mult de 1,4 milioane de ori, a fost intitulat „proces de dezamorsare a bombei” şi arată doi bărbaţi îngenunchiaţi lângă armă în timp ce deşurubează cu grijă sigiliul folosind doar o sticlă mică de apă şi mănuşi.

Britanicul Charles Lister, director al programelor de combatere a terorismului şi extremismului din Siria la Institutul pentru Orientul Mijlociu, a împărtăşit videoclipul, descriind momentul ca un act de „curaj uluitor”, scrie The Guardian.

„Această bombă aruncată de Rusia ar distruge o clădire – şi totuşi aceşti specialişti din Ucraina o dezamorsează cu mâinile şi o sticlă de apă, în timp ce obuzele se aud în apropiere”, a spus Lister. „Un curaj uluitor”, a scris el pe Twitter, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *