VIDEO Avalanșă de acuzații la adresa „Führer-ului” Drulă: Vila lui Botoș din Lanzarote, folosită de liderul USR

foto: captura video

Video viral pe rețelele USR: avalanșă de acuzații la adresa „Führer-ului” Cătălin Drulă, președintele partidului. În video se afirmă, printre altele, că celebra vilă din Lanzarote, în insulele Canare, a europarlamentarului Vlad Botoș, este de fapt folosită de președintele USR.

Ce acuzații apar în acest videoclip, conceput sub forma unei parodii după filmul „Ultimele zile ale lui Hitler (Downfall)”, în ordinea cronologică a mesajelor concepute de cineva care știa situația din interiorul USR:

  • „Botoș nu doar că nu și-a publicat CV-ul, dar între timp a țepuit o vicepreședintă de-a noastră în Anglia (…) Botoș din pix pe listă fără CV trebuia să aducă voturi” – mesajul se referă la plasarea lui Botoș pe locul 4 pe listele Alianței Dreapta Unită, printr-o decizie a conducerii USR. În schimb, Cristina Prună, care a câștigat alegerile interne, a fost plasată pe locul 5. Presa a scris în repetate rânduri că Botoș nu are un CV public.
  • „PMP și FD nu au avut voturi în rural. Ne-au mințit ca să ia mandate de pe voturile USR”.
  • „V-am pus din pix pe listă pentru că nu vă mai vota nimeni din partid” – o aluzie la abandonarea alegerilor interne.
  • „I-am dat afară pe toți cei care aveau alte opinii. Câte alegeri mai trebuie să pierdem până îți publici CV-ul, Botoș?”.
  • „Te-am pus din pix pe listă ca să-ți cumperi vilă în Lanzarote și să ai pensie specială”, spune „Fuhrer-ul”, la care urmează replica: „Dar ți-am dat-o și ție, ca să mergi când vrei”!
  • „Chiar și Lasconi a câștigat, când eu am dat-o afară de pe listă ca să nu candideze la prezidențiale. Eu o dau afară și ea câștigă cu 70% la Cîmpulung”.
  • „Am anulat toate forumurile din acest partid. Am ajuns să conduc USR pe persoană fizică, precum Stalin”.
  • „Am băgat milioane de euro din subvenție în postere cu mine prin tot orașul”.
  • „Și tu Ghinea. Îți dau 6.000 de euro pe lună din subvenție pe firmă, ca să nu plătești taxe pe salariu. La scorul ăsta ne taie ăștia subvenția. Cum naiba mai salarizez eu toți oamenii din filiale care mă susțin, fără subvenție?”.
  • „Nu-ți fă griji Corina Atanasiu, sigur mai sunt bani să-ți iei 3.000 de euro pe lună de la partid” – aceasta a fost secretar de stat la MIPE, în mandatul lui Ghinea.
  • „La membri le spunem că a fost fraudă. Să nu credeți că nu continuăm alianța cu PMP și FD”.
    Potrivit unor surse din USR, Cătălin Drulă nu va recunoaște înfrângerea în alegeri și va acuza fraudele PSD-PNL.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: