Skip to content
Bacău Știri locale

VIDEO Bacău: Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, are deja 4 condamnări la închisoare

" "

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 68 de ani care a ucis doi muncitori într-un apartament din Onești, riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multe condamnări la închisoare, informeaza b1.

Bărbatul a mai fost condamnat de două ori pentru furt calificat, o dată pentru vătămare corporală gravă și o dată pentru conducere sub influența alcoolului. Cu toate acestea, polițiștii care au cercetat la fața locului, au declarat că Moroșan nu era cunoscut drept o persoană violentă.

" "
" "

„Nu ne-a atestat un comportament violent”, a transmis Gheorghe Cristian, director adjunct la Direcția de Investigații Criminale, în cadrul conferinței de presă.

Condamnările lui Gheorghe Moroșan

1987 – 3 ani și 6 luni, pentru furt calificat

1991 – 1 an și 6 luni, pentru furt calificat

2003 – 6 luni, pentru vătămare corporală gravă

2010 – 28 de zile de închisoare, pentru conducere sub influența alcoolului (Italia)

Gheorghe Moroșan și-a prezentat povestea încă din 2018

În 2018, Moroșan a publicat pe Facebook o înregistrare video în care a anunțat că se va răzbuna pentru pierderea imobilului, dacă nu i se va face dreptate, prin intermediul instituțiilor statului.

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *