VIDEO Barbu, vizită la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti: Pe canalele noi aducem apă din Dunăre pentru a iriga 

Sursă foto: Facebook/ Florin Barbu

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a făcut, luni, o vizită la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti pentru a vedea stadiul lucrărilor la eabilitarea canalelor şi a staţiilor de pompare apă de acolo. Social-democratul a reamintit că aici este vorba de investiţii complexe de aproximativ 485 milioane de lei, care vor fi finalizate în anul 2026.

„Investiţii şi lucrări pe canalele de irigaţii! Azi, în judeţul Giurgiu! Se lucrează la reabilitarea canalelor şi a staţiilor de pompare apă de la Amenajarea de Irigaţii Giurgiu Răsmireşti. Alături de colegul meu Marian Mina, deputat de Giurgiu, am mers pe şantier şi am văzut stadiul acestei investiţii complexe, de aproximativ 485 milioane de lei, care se va finaliza în anul 2026”, a scris Florin Barbu, luni pe Facebook.

El a mai spus că „pe canale noi, reabilitate şi cu ajutorul staţiilor de pompare modernizate aducem apă din Dunăre pentru a iriga aproximativ 76.000 de hectare”.

„Aşa cum am promis, reabilitam sistemele de irigaţii şi aducem apă pe canale, fără costuri pentru fermieri!”, a conchis Barbu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: