Skip to content
Politică

VIDEO Barna, în faţa procurorilor DNA. Silviu Mănăstire: E în sevraj, vorbeşte sec şi mecanic

Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF) i-a sugerat liderului USRPLUS, Dan Barna, să ia legătura cu procurorii DNA dacă vrea date suplimentare din dosarul în care este suspectat de fraude cu fonduri europene. Motiv pentru care vicepremierul şi-a pierdut din “veselie”, vorbind sec şi mecanic, spune realizatorul emisiunii Dosar de Politician, Silviu Mănăstire.

“Barna nu mai este haios. I-a dispărut subit veselia, miștocăreala din vorbe, naturalețea lui de ins care face gafe și ochii mari, mari, atunci când spune prostii.

Barna e în sevraj, vorbește sec și mecanic. Vrea să fie serios, dar este speriat. I-a crescut un morcov de dimensiuni impresionate în partea dorsală.

La minutul 4 din video-ul de mai jos aflăm și de ce: DLAF l-a trimis la DNA, dacă vrea date suplimentare din documentul în care este suspectat de fraudă cu fonduri europene trebuie să vorbească deja cu procurorii DNA.

Bineînteles, DNA nu o să-i dea acces la raportul DLAF, doar în momentul în care îl vor pune sub acuzare și atunci trebuie să dea explicații în scris. Asta deși circulă deja informația că Dan Barna ar fi văzut documentul DLAF (de aici și morcovul lui bine crescut).

Însă dacă cineva din ministerul Fondurilor Europene i-a sifonat raportul care îl privește în mod direct atunci miroase a dosar penal.

De văzut ce vor face procurorii tineri și liberi din DNA, oengiștii, vor aplica legea europeana aia dură sau vor sta cu fundul pe dosar ca în epoca Kovesi, evident, până când se va ivi momentul operativ pentru decapare”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *