Skip to content
Știri locale Timiș

VIDEO Bătaie cu scaune pe terasa unui restaurant din centrul Timișoarei

Captura video

Mai multe persoane au fost implicate aseară, în jurul orei 23.00, într-un scandal pe terasa unui restaurant din Piața Victoriei, în centrul Timişoarei. Totul a început după un schimb de replici între două familii de romi care mâncau pe terasa respectivă. La un moment dat, au început să zboară scaunele, s-au spart sticle şi pahare, iar ceilalți clienţi ai restaurantului au fost nevoiţi să fugă de pe terasă.

În scurt timp, la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţiştii şi jandarmii, care au identificat trei persoane cu vârste între 30 şi 40 de ani, care au participat la scandal.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au aflat că între cele două familii există de mult timp neînţelegeri, aceştia locuind în Belgia şi se aflau în vacanţă la Timişoara.

Scaune care zboară prin aer, sticle şi pahare sparte, urlete şi bătăi între două familii de vreo 60 de ţigani… Am avut cea mai de cacao seară în Piaţă Victoriei… Să fiu nevoită să fug de la terasă cu copilul ca să nu ne nimerească vreun scaun. Asta-i capitală culturală europeană?! Asta-i Timişoara mea?! Poliţia se uită la meci probabil, venit exact la momentul potrivit, când piaţa era deja pustie!”, a relatat pe Facebook o femei care a asistat la scandal.


Sursa video: Tion.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *