VIDEO Bătaie în trafic la Câmpia Turzii: 5 persoane au ajuns la spital

Sursă foto: Amator
Sursă foto: Amator

Două ambulanțe plus forțele de ordine au intervenit de urgență la Câmpia Turzii, în urmă cu puțin timp. Autoritățile au intrat în alertă după ce o dispută în trafic a degenerat.

Din informațiile martorilor oculari, totul ar fi început cu o dispută în trafic, urmată de discuții aprinse. Cei implicați în eveniment au ieșit din mașini și au început să se încaiere.

O femeie ar fi fost rănită cu un cuțit și a primit îngrijiri medicale. La fața locului sunt polițiștii și jandarmii care au aplanat conflictul.

Mai multe persoane vor fi duse la audieri.

Traficul a fost blocat prin centrul orașului. Incidentul s-a petrecut în zona Palatului Cultural Ionel Floașiu. O femeie a fost trântită la pământ, în conflict au fost implicate cel puțin 7-8 persoane, informează turdanews.net.

Beligeranții ar fi coborât din mașini cu numere de Constanța!

„La data de 10 august în jurul orei 13,05 Poliția Municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apel 112, despre un conflict violent izbucnit între mai multe persoane, în Piața Mihai Viteazu din localitate.

La fața locului polițiștii au aplicat măsuri cu celeritate pentru aplanarea conflictului, care din primele verificări s-ar fi produs spontan între două grupuri de persoane.

În urma conflictului 5 persoane adulte ar fi suferit leziuni din cauza agresiunilor fizice. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru investigații de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul, urmând a fi dispuse măsurile necesare” informează IPJ Cluj într-un comunicat.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL