Skip to content
Cluj Știri locale

VIDEO Bătaie în trafic la Cluj-Napoca în urma unui accident. Şofer luat la pumni şi trântit pe jos

Un bărbat a fost bătut cu cruzime, duminică, în plină zi, pe o stradă foarte circulată din Cluj-Napoca,  în urma unui accident rutier. Poliţia a demarat anchetă pentru lovire şi alte violenţe.

Întregul incident a fost filmat de un locatar al unui bloc de pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Din clipul publicat de Ziarul Clujean se poate vedea cum un bărbat îşi loveşte victima cu pumnii în faţă. Bărbatul lovit se ădepărtează de agresor, dar apoi se îndreaptă spre autovehiculul acestuia şi îi distruge oglinda retrovizoare cu piciorul. În acel moment, agresorul fuge după el, îl pune la pământ şi-l loveşte din nou. Şoferii aflaţi în maşini care asistau la bătaie s-au rezumat să clanxoneze insistent, scrie adevarul.

Conform Poliţiei Cluj, incidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 14.45, după ce doi şoferi, de 27 de ani, respectiv de 70 de ani, din Cluj-Napoca, s-au tamponat pe strada Corneliu Coposu. Şoferul tânăr s-a certat cu seniorul, timp în care alt bărbat, de 33 de ani, a intervenit în conflict.

Ce spune Poliţia  

Poliţiştii au constat că în urma unui eveniment în trafic, un conducător auto de 27 de ani, din judeţul Sălaj s-ar fi manifestat agresiv, lovind autovehiculul şoferului implicat în evenimentul rutier, respectiv un bărbat de circa 70 de ani, din Cluj-Napoca.

Ulterior, între conducătorul auto de 27 de ani şi un alt participant la trafic, respectiv un bărbat de 33 de ani, s-ar fi iscat o stare conflictuală după ce acesta din urmă ar fi intervenit pentru a aplana situaţia. La ajungerea echipajului de poliţie, starea conflictuală a fost aplanată, cei doi conducători optând pentru procedura constatării pe cale amiabilă a accidentului.

De asemenea, persoanele implicate în bătaie au precizat faptul că urmează a-şi exercita dreptul de a formula plângere prealabilă pentru lovire sau distrugere în perioada următoare.

În urma evenimentului nicio persoană nu a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca în cadrul cercetărilor să fie stabilite toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

1 comentariu la “VIDEO Bătaie în trafic la Cluj-Napoca în urma unui accident. Şofer luat la pumni şi trântit pe jos

  1. Mhmm, știi care e ghinionul tau tinere? Cel în vârstă, e bunicul meu, și ca fapt divers, sunt cam luptător de Arte Martiale Mixte. Asa ca, permite-mi sa iti zic asa cum te proclami tu, mare mafiot „Pablo”, am sa te caut, vânez. Stai geana pe parcarea de la căminul Jolidon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *