Skip to content
Europa

VIDEO. Bilanţul victimelor inundaţiilor catastrofale din Germania a ajuns la 133 de morţi

cnn.com

Bilanţul victimelor în urma intemperiilor devastatoare în Germania a crescut sâmbătă la cel puţin 133 de morţi în această ţară, ceea ce ridică la 153 numărul deceselor înregistrate în Germania şi Belgia, două state europene puternic afectate de fenomene meteorologice extreme în ultimele zile.

Conform informaţiilor actuale, 90 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma calamităţilor” în landul Renania-Palatinat, cel mai afectat” de inundaţii, a indicat poliţia din Koblenz.

Agenţia de presă DPA, citată de Agerpres, precizează că cele 90 de victime provin din districtul Ahrweiler, landul Renania-Palatinat. Poliţia din acest district şi-a exprimat sâmbătă dimineaţă temerea că bilanţul deceselor confirmate ar putea creşte în următoarele ore, după ce a primit informaţii despre 618 eventuale victime.

Acestea sunt persoanele date în continuare dispărute la două zile după inundaţiile masive care au lovit sever regiunea. Decesele din acest land se adaugă celor 43 de decese din Renania de Nord-Westfalia, un alt land german lovit de dezastru şi celor 20 de decese înregistrate în Belgia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *