VIDEO Bode: În 2020 județul Galați a fost pus pe harta infrastructurii de transport sub guvernarea liberală

Sursa:X

Lieberalul Lucian Bode a vorbit la Galați despre candidații propuși de PNL la cele mai importante funcții din județ, în contextul viitoarelor alegeri locale din iunie.

„Bine v-am regăsit, sunt bucuros că sunt astăzi alături de dvs, de o filială liberală hotărâtă. Știu că în județ avem conduceri care și-au demonstrat limitele, nu au avut doar un mandat, interesul comunităților a fost pus pe planul doi. Interesele lor nu s-au intersectat cu interesele cetățenilor care așteaptă bunăstare.

S-a întâmplat ceva în acești ani, dar nu datorită administrației județene, mă refer la 2020 când județul Galați fost pus pe harta infrastructurii de transport sub guvernarea liberală, care a pornit proiecte nu numai aici, ci și în Brăila. În 2020 au fost puse pe masa de lucru a guvernului licitații și contracte semnate în 2020, varianta ocolitoare a municipiului Galați, Drumul Expres Tisita Albita, și pe raza județului Galați.

Am reușit să revitalizam regiunea Dunării de Jos. Proiectele de dezvoltare au adus Galatiului o nouă fereastra de oportunitate. În discursuri aduc toți discuția de dezvoltare, dar liberalii au demonstrat asta în administrațiile locale și județene. Este clar că este nevoie de o administrație liberală, de o majoritate în consiliu, primării. Este nevoie de cât mai multe administrații liberale pentru a produce schimbarea.

Știu că mulți se uită cu admiratie la administrațiile noastre liberale din Ardeal, Moldova. Nu este imposibil să ajungă și Galatiul această performanță, pe bani europeni. De aceea venim cu o echipă de oameni profesionisti care se dedică. Trebuie să vă uniți forțele pentru a transmite ca sunteți cei mai potriviți pentru a înlocui administrația din Galați. Știu cât se luptă George si Ionut pentru a aduce proiecte în Galați, fie ca vorbim de rețele de apă și canal, gaze și drumuri.

PNL a lansat programul Anghel Saligny cel mai mare program de dezvoltare din toate timpurile. Știm câtă opoziție am întâmpinat, au furat viitorul unor comunități care își doreau dezvoltarea. Au plecat de la guvernare și PNL și-a asumat acest proiect, mii de administrații beneficiază de acest proiect de dezvoltare. Acest program se află în implementare în majoritatea proiectelor. Noi ne-am incapatanat sa dorim dezvoltarea. Nu cred ca-i pare cuiva rău că am rupt guvernarea cu USR, pentru ca noi ne-am dorit dezvoltarea. Nu doar pe 9 iunie trebuie sa fim victoriosi ci și în septembrie când vom da României președintele, în persoana lui Nicolae Ciucă.

PNL va fi în guvernare și după 2024 pentru mulți ani. La nivel național în declarațiile noastre de presă am vorbit despre premisele ca PNL să câștige alegerile locale. Avem cei mai mulți candidați din istoria PNL. Candidăm cu peste 1.5 milioane de semnături pentru Consiliile Judetene. Dacă vom avea o mobilizare bună în săptămânile care urmează și dacă vom fi disciplinați sunt convins că pe 9 iunie vom câștiga alegerile.

Este datoria noastră să îi facem pe oameni să aibă mai multă încredere în noi, dacă suntem autentici și venim cu proiecte de valoare. Obiectivul nostru este unul dublu pe 9 iunie, pe de-o parte sa avem o administrație intarita, dar cele mai multe dintre aceste administrații să fie conduse de PNL. În al doilea rând să avem o dreapta care să conducă pe mai departe destinele europene. Nimeni nu este pe viață într-o funcție, nimeni nu stăpânește un județ după bunul plac.

Convingeti oameni că se poate mai mult pentru Galați. Galatiul liberal se construiește cu determinare, voi sunteți singura alternativa. Aici la Galați avem un singur mesaj pentru competitorii noștri, al generalului Eremia Ionescu: pe aici nu se trece! Succes întregii echipe liberale!”, a spus Bode.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: