Skip to content
Societate

VIDEO Bogdan Stanoevici, cu 5 luni înainte să se infecteze cu coronavirus: Cei care au decedat de Covid mureau oricum

Inquam Photos / Octav Ganea

Bogdan Stanoevici a murit la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. El era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19.  Stanoevici – fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Ponta și fost manager al Circului Metropolitan – a fost una dintre persoanele publice care au criticat măsurile luate de autorități în pandemia de COVID-19, precum purtarea măștii.

În iunie 2020, fostul ministru spunea, într-un clip postat pe YouTube (min. 09.30), că oamenii care murit de Covid-19 ar fi murit oricum, pentru că erau toți foarte bolnavi.

”Ei bine, acești oameni au murit. Da! Pentru că asta e și problema cu acest coronavirus, majoritatea celor care au decedat ar fi murit oricum. Poate să pară cinic, dar este o realitate”, susținea atunci Bogdan Stanoevici.

Fostul ministru s-a remarcat anul trecut prin declarațiile controversate cu privire la coronavirus și pandemie, susținând că SARS-CoV-2 a fost creat în laborator. Stanoevici a afirmat de asemenea că un vaccin va fi nefolositor, din cauza tulpinilor ce apar în urma mutațiilor.

În luna mai a anului trecut, acesta a participat la un protest împotriva măsurilor anti-Covid, unde s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la demonstrație.

De asemenea acesta a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *