VIDEO Bucura, despre comisarul european: Ciolacu și-a asumat o persoană, dar nu știe ce portofoliu primește

sursa: captura de ecran

Jurnalistul Dan Bucura a comentat recent în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, despre propunerea lui Marcel Ciolacu pentru funcția de Comisar European. Potrivit lui Bucura, decizia lui Ciolacu de a avansa cu propunerea fără un acord prealabil reflectă o strategie de evitare a negocierilor prelungite între partide.

„În esență, lucrurile sunt simple. Dacă se pun la masă două partide politice cu președinți ce vreți dumneavoastră, nu neapărat cei pe care îi avem acuma, Ciolac cu Ciucă, vor discuta la infinit, fiindcă fiecare îl vrea pe al lui și ăla va zice stai, că avem noi un mai bun și tot așa. Ciolacu s-a gândit că decât să negociem la infinit hai că fac eu pasul ăsta.

Hai să rămânem la ideea că bă a acționat ca să ne facem de râs pe la aia că ne certăm și nu facem nimic. Dar acuma vine partea a 2-a unde are mare dreptate Ciucă. Tu ți-ai asumat o persoană dar nu știi ce portofoliu. Comisia Europeană este un soi de guvern, comisarii ăștia sunt un soi de miniștri. Asta ca să Deci, tu ai un guvern și niște miniștri, dar tu nu știi ce ministru primești? Doamna asta e atât de supracalificată încât este gata să ia orice minister din astea 27 câte are comisia?”, a declarat Bucura.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: