Skip to content
București Știri locale

VIDEO București: Momentul în care s-au prăbușit decorațiunile de Crăciun dintr-o intersecție din Capitală

youtube

O parte din decorațiunile luminoase de Crăciun dintr-o intersecție din Sectorul 4 al Capitalei au căzut duminică seară, însă incidentul nu s-a soldat cu victime, potrivit Euronews.ro.

Momentul a fost surprins de un martor, care se întorcea acasă de la cumpărături în momentul incidentului cu pricina.

„La Șincai, la semafor, stăteam pe culoarea roșie și am văzut niște scântei în ghirlandele de luminițe și la câteva secunde după aia au căzut ghirlandele cu totul pe trecerea de pietoni. Înainte să cadă se vede un scurtcircuit, se văd niște scântei deasupra ghirlandei, deci nu știu ce să zic, or fi fost neizolate, s-o fi rupt firul ăla”, a declarat persoana respectivă.

Incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale, iar echipajul de poliție care se afla la fața locului a reușit să elibereze intersecția.

„Am sunat la 112. După aia s-a dat drumul la trafic și am văzut că la o mașină sau două în fața mea era o mașină de poliție. Erau și ei tot la semafor, s-au dat jos și au strâns alea. Probabil că sunt de anul trecut, dar de montate, au fost montate acum, deci, în mod normal, trebuiau puse ca lumea”, a mai declarat martorul.

Primăria Sectorului 4 a precizat că așteaptă un răspuns de la firma care s-a ocupat de montajul și întreținerea decorațiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *