VIDEO Burduja „Mi se reproșează că am prea mult bun simț pentru politica românească”

Burduja
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

 

Sebastian Burduja cere o dezbatere cu Nicușor Dan, înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei, pe care edilul Bucureștiului o refuză. „De ce să se teamă Nicușor? Poate doar de lipsa argumentelor, de lipsa rezultatelor pentru bucureșteni”, spune candidatul PNL, pentru PS News. 

„Nu este neapărat că o doresc eu, dar cred cu o merită bucureștenii. Este o chestiune de civilizație, dialogul dintre candidați. Eu cred că o dezbatere nu înseamnă o ceartă. O dezbatere înseamnă schimb de idei, înseamnă să găsești cea mai bună variantă pentru acest oraș. De asemenea, am spus și astăzi, cred că nu poți să vii să soliciți sprijinul Partidul Național Liberal și al liberalilor după alegeri în Consiliul General și în aceeași timp să refuzi o dezbatere.

Evident, o dezbatere înseamnă dialog, schimb de idei pe soluții. Asta nu înseamnă să fii nici contondent, nici nepoliticos. Și mie nu-mi stă în caracter. Totuși, cei care mă cunosc știu că sunt un om de bun simț.

„Mi se reproșează că am prea mult bun simț pentru politica românească”

„De ce să se teamă Nicușor? Poate doar de lipsa argumentelor, de lipsa rezultatelor pentru bucureșteni. Altminteri, cred că această dezbatere este meritată și cerută de toți bucureștenii”, afirmă Burduja.

Candidatul PNL la alegerile penru Capitală vorbește despre ceea ce implementează în propria campanie electorală și a „împrumutat” de la americani.

America m-a influențat prin optimism”

„Acolo, oamenii sunt încrezători, zâmbesc. Sunt pozitivi. Privesc către viitor. Nu se uită la greaua moștenire și nu caută scuze. Caută soluții”, spune Sebastian Burduja.

Nicușor Dan, a declarat într-un interviu la Digi24 că nu dorește o dezbatere cu, Sebastian Burduja, pentru că vrea o alianță cu PNL în Consiliul General, în cazul în care va câștiga un nou mandat.

„Nu vreau să am o dezbatere cu Sebastian Burduja, pentru că într-o dezbatere se spun lucruri. Cineva te atacă, tu trebuie să îi răspunzi (…) „N-aș vrea să îl atac. Vreau o majoritate cu PNL în Consiliu, dacă câștig Primăria”, a spus Nicușor Dan

Referitor la criticile pe care i le aduce Sebastian Burduja, Nicușor Dan a afirmat că „fiecare își face campania cum consideră de cuviință”.

Întrebat dacă este deranjat, primarul Capitalei a răspuns că nu, motivând că „suntem în campanie electorală”, astfel că „totul e permis”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: