VIDEO Câciu: Informarea CE privitor la cererea de plată nr. 3 ar urma să fie transmisă României săptămâna viitoare

Sursa foto: Adrian Câciu

România ar urma să primească, cel mai probabil săptămâna viitoare, scrisoarea oficială din partea Comisiei Europene cu privire la cererea de plată nr. 3 din PNRR, a anunţat, miercuri, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

El a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, când vor primi autorităţile de la Bucureşti răspunsul de la Comisia Europeană pe cererea de plată nr. 3 din PNRR şi dacă ţara noastră va pierde bani din această tranşă de fonduri.

„Cu siguranţă, în momentul în care vom avea acest răspuns, îl vom comunica. Eu sunt convins că îl veţi avea live şi dumneavoastră, de regulă, presa l-a aflat înaintea României. Dar atunci când avem ceva de comunicat pe această temă, o să comunicăm, evident, pentru că am anunţat de altfel că sunt trei jaloane care au rămas în discuţie cu Comisia Europeană, ne aşteptăm acolo la o plată parţială. Vom avea şase luni la dispoziţie privind reglementarea acelor probleme şi, evident, însoţite de decizii politice. Nu am primit încă răspunsul. Aşteptăm această informare, acest răspuns, această scrisoare oficială, mai probabil că o vom avea săptămâna viitoare, dar nu aş vrea să anticipez”, a declarat Adrian Câciu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: