VIDEO Crevedia: candidat din partea PNL, bătut de către simpatizanți ai primarului PSD

Crevedia Ion Costin
Sursa foto: captura

Eugen Lepădatu, candidat din partea PNL la Crevedia pentru consiliul local, fost bătut ieri de către simpatizanți ai primarului PSD, Florin Petre.

Din primele cercetări efectuate, conflictul ar fi avut loc din cauza unei postări pe o rețea de socializare. Evenimentul a avut loc în satul Dârza, unde trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 34 de ani din Buftea, Crevedia și Vizurești au agresat fizic doi bărbați, din Dârza și Tamași, cu vârste cuprinse între 23 și 64 de ani. Printre agresori, s-ar număra și un angajat al primăriei comunei Crevedia apropiat primarului Florin Petre, conform candidatului la primărie din partea PNL, Ion Costin. După altercație, care s-a petrecut în 2 rânduri, au venit echipajele de poliție și ambulanță.

„L-au bătut, l-au desfigurat pe cel mai tânăr consilier al meu pentru că și-a permis, ca în spațiul public, să-și exprime punctul de vedere cu privire la nemulțumirea lui și a tinerilor din comuna Crevedia față de actualul primar.”, a mai spus candidatul Ion Costin

Întrebat ce părere are despre acest eveniment, candidatul s-a arătat îngrozit de decizia primarului PSD.

„Sunt îngrozit de ceea ce se întâmplă. Nu credeam că atitudinea primarului o să fie aceasta, una bazată pe violență. Să-i fie rușine! Oamenii din comuna Crevedia nu-l mai vor, și acest lucru l-a înnebunit. Dacă a ajuns în ziua de astăzi să insufle susținătorilor săi să recurgă la violență este mai mult decât dezamăgitor. Încă o dată ne face comuna de râs cum ne-a făcut-o și după tragicul eveniment din august 2023.”

Tragicul eveniment despre care Ion Costin amintește este explozia unei stații GPL de la Crevedia de pe 26 august 2023, care a omorât 5 oameni și rănit alți 50. Primarul Florin Petre știa de funcționarea fără autorizație a stației GPL, iar ulterior, văzând amploarea evenimentului, a negat această afirmație. În urma tragediei, premierul Marcel Ciolacu a anunțat excluderea primarului din PSD.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: